Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася підготовкою до свого нового шоу. Так, артистка відрепетирувала кілька рухів і заспівала у банан замість мікрофона.

"Тільки зайшла додому. Через три або чотири доби. Втомилася неймовірно, але це того варто. Підготовка до нового шоу йде повним ходом. На кастингу я знайшла найкращих і, здається, моїх.
Завтра новий день. Нові зйомки. Нові репетиції. Артиста формує команда і віра в нього тих, хто поруч . Спасибі @mariakolotun за те, що подолала кілометри і океани для того, щоб зробити це
. Відео просте і так, у мене в руках банан замість мікрофону 😂 Але тепер ви точно знаєте, що я не співаю під фонограму 😂😂
Далі більше. Далі багато всього цікавого. Фрукти будуть різні 😂😂😂 Лав ю ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Так ось хто бурундуків озвучував😅", "Голос з мультика про бурундучок і бурундуків", "Це так смішно 😂😂👏🏻👏🏻", "Дуже красива фігура зараз і худнути не потрібно, все виглядає суперефектно!", "Прям як мавпочка з бананчиком повторюєте😂😍".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.