Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала частину свого тренування перед нікому невідомими черговими концертами. Так, артистка бадьоро замахала ногами і зізналася, що намагається не виїжджати з села, заощаджуючи таким чином купу часу.

"Швидко, весело, легко. До концертів чергових я готова.👍🏼 Біль ще є в нозі, але долати її мені властиво.💪🏻 Сила духу велика. Та й сцена мене лікує.😉 Я щаслива танцювати і займатися улюбленою справою і виконувати це професійно. Я так люблю мої репетиції! Кожна для мене як медитація і відволікання від будь-яких турбот! Та й у такому затишному залі займатися і танцювати приємно.😊 І по сусідству з будинком, що зручно.👍🏼 Намагаюся не виїжджати з нашого селища і економлю стільки часу!!! Встигаючи все! І встигаючи насолоджуватися красою, відпочинком і самим життям. 😉❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Прелєєєснооо дорогенька прєлєстно..як для колишньої балерини і питущої людини так взагалі - нереально", " Ах кружіть мене кружііть, я вся така растака, "во всю" пляшу і співаю..😂 і плювати на всіх, гроші не пахнуть.", "Рухи посередні... мабуть жопа переважує 😂", "Ви ж не встигаєте за музикою!😂", "Що за качка-фізкультурниця?😂".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.