Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила до Казахстану з Москви і зізналася, що не виспалася. Так, артистка ніби випадково розповіла, що заснула в літаку з коханим.

"6 ранку.2 години сну. Ну як сну. Так, прикрила очі і відкрила. Поставила 18 будильників на двох телефонах, щоб не проспати літак. Вилітаю в Казахстан. Там 3 концерти. Потім назад. 2 години в Москві і 12 годин перельоту в Лос-Анджелес.
Трохи статистики і цифр з мого життя і більше всього на світі я зараз хочу, щоб мене міцно - міцно обняли сильні улюблені руки і найбажаніший чоловічий голос сказав мені «маленька , ти впораєшся» Він обійняв мене і ми заснули. І нехай навіть в літаку ✈️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "а у вас є коханий чоловік ?", "Пуховик як плащ - намет😄 Одягнув - можна справляти новосілля 😂", "Мене жесть, як лякають ці пуховики, в яких всю сім'ю заховати можна)))) Немає нічого жіночного... Жах😂😂", "Пуховик у нього віджала?", "Яка , маленька,, Тьотя вже......".

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.