Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, у підписі до якої анонсувала ефір на російському телеканалі.

На сторінці артистки з'явилося селфі, на якому вона позує у фіолетовому вбранні, яке дуже схоже на халат. При цьому на обличчі Лорак яскравий макіяж, а волосся розпущене. У підписі до фотографії співачка повідомила, що ввечері знову з'явиться в ефірі путінського телеканалу, де вона сидить у журі російського шоу "Голос".

"Вечерком перед @voice1tv поспілкуємося в LIVE? Пропонуйте теми, задавайте питання", - підписала селфі Лорак. А шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці зірки. І якщо більшість російських шанувальників артистки пишуть їй компліменти та побажання, то українські фоловери завзято запрошують співачку привезти шоу "Діва" в українські міста.

"Ви найкраща. Сонечка вам побільше. Пітер вас любить і чекає. Хочеться кліп на пісню "Сон", "Яка гарна дівчина", "Ми чекаємо тебе в Узбекистані", "Була на вашому концерті в Рязані. Ви супер", "Ані, ви красуня і розумниця", "Дуже хотілося б запитати чи буде шоу "Діва" проходити в Липецьку?", "Коли приїдете у Грузію?", "Кароліна, буде тур по Україні? Якщо буде то коли? Чернівці будуть в турі? Ми чекаємо і любимо вас", "Коли в Крим? Чекаємо на вас!", "Ви плануєте в наступному році в Житомир приїхати?", "Ви коли-небудь виступали в Донецькій обл. (Україна) або плануйте до нас приїхати і виступити?", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.