Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковські, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковски стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковські продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливий знімок в трусиках-бікіні коричневого кольору, демонструючи свою ідеальну попу. Дівчина стоїть біля холодильника спиною до камери. Її волосся розпущене і спадає на спишу, закриваючи верх від купальника. Вона як би трясе головою, від чого волосся розтріпується.

На другому фото модель стоїть вже обличчям до камери і шанувальники побачили її купальник цілком. Емілі позує, зайнявши звабливу позу, яка відкриває її пишне декольте і струнку фігуру. Дівчина стоїть біля того ж холодильника і тримає в руках щось їстівне. На її обличчі ледь помітний макіяж, а волосся, як і раніше розпущене. Ратаковські дивиться в камеру.

Шанувальники залишилися задоволені і почали засипати модель компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Будь ласка, я можу бути поруч з тобою?", "Я продовжую кусати екран, солодка попка", "Ти найкраща", "У тебе чудові стегна", "Якщо б у мене була така попка я б ніколи не носила одяг, щоб покрити її", "Ти дуже гаряча", "Богиня", "Ти досконалість", "Прекрасна", "Солодка попа", "Я хочу тебе", "Дивовижна", "Люблю тебе", "Гаряча дівчина", "З вашою красою навіть найсильніша людина може бути слабкою", "Фантастична попка", - пишуть захоплені фоловери в коментарях.

Нагадаємо, Емілі Ратаковски пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковські з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковські засвітити труси.