Відома бельгійська модель Стелла Максвелл, яка вже три роки є ангелом Victoria’s Secret часто радує шанувальників сміливими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Дівчина не соромиться демонструвати фоловерам свої ідеальні форми, а також показує фото з показів і закулісся підготовки шоу білизняного бренду.

В цей раз Стелла похвалилася в мережі спекотною фотосесією для бренду The Kooples, в якій знялася разом відомою моделлю Іриною Шейк. На фотографіях дівчата, мабуть, рекламують сумочки бренду, адже сфотографувалися саме з цими аксесуарами. На одному з фото моделі позують топлес, прикривши голі груди сумочками. Треба сказати, що моделі з аксесуарами від The Kooples прикрасили французький глянець Madame Figaro.

На другому фото Стелла позує вже одна – вона сидить на стільчику в брутальній позі. На ній пом'ята курточка з капюшоном і масивні черевики на підборах. В руках дівчина тримає сумочку від того ж бренду. На третьому фото, яке з'явилося на сторінці Максвелл, вони з Іриною Шейк позують вже на обкладинці журналу. На дівчатах коротенькі шкіряні курточки і трусики.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу
Показати ще

Численні шанувальники моделей почали засипати їх компліментами в коментарях під фото.

"Ви такі прекрасні", "Дві карколомні дівчини", "Найкрасивіші", "Дуже красиві і дуже романтичні", "Два ангели", "Дві гарячі крихітки", "Кращий дует. Кращі дівчата!", "Красива і крута", "Ви обидві прекрасні", "Обожнюю обох, ви круті, красиві сексуальні", "Люблю тебе, моя королева", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Стели Максвелла.

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret показала стрункі ніжки всьому Нью-Йорку, подивіться і ви.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret перетворилася в травесті-діву і похитнула впевненість геїв.

Також портал "Знай.uа" писав, що ангел Victoria's Secret показала пікантний костюмчик до Хелловіну.