Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал критики у своїх підписників.

Так, на своїй сторінці в Instagram балерина опублікувала фотографію. На якій позує в дивному жовтому вбранні з купою квітів. З підпису до фото стає зрозуміло, що ці гори букетів Анастасія привезла з Краснодарського краю, де виступала днями. Також в її профілі є фото з літака, де вона вантажить квіти в багажний відділ.

"Мої дорогі й улюблені! І мій дорогий серцю Краснодарський край, спасибі! Дорогі мої глядачі, діти, всі, хто брали участь в моїх концертах, спасибі! Всі ті, хто допоміг у цьому турі розселенням моєї команди у готелі, хто допоміг з харчуванням для моєї команди, Настусі спасибі за те, що поруч була! Віолетта взагалі свята людина! Адміністрації краю спасибі за оргпідтримку. А за квіти – немає слів! А моїй подрузі Юлії спасибі за багато що і за те, що ще більша частина квітів виїхала сьогодні зі станиці Динська на автобусі до мене. Чекаю. Мої улюблені, я дорожу кожною квіточкою, подарованою мені, вашими оваціями, добрими словами і обіймами! Буду продовжувати дарувати вам всім моє добро. БУТИ ДОБРУ, КУБАНЬ!", - підписала фотографію Волочкова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Така публікація не могла пройти повз уваги підписників балерини і вони почали активно її обговорювати. "Ну як вам, Анастасія, спокійно спиться вночі від того, що ви у тієї дівчинки-інваліда забрали букетик?", "Взагалі-то діти виступали, і що, вони не заслужили ні квіточки?", "Це її квіти: що хоче, те і робить з ними, та хоч з'їсть за сніданком!", "Воду змучиться прислуга міняти в квітах, а не поміняєш…", "Я регочу з подяки Настиної за допомогу в харчуванні команди", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.