Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість влаштувала цілий скандал навколо свого паралізованого батька і його другої сім'ї. Так, артистка вигнала дружину і дочку Юрія Волочкова з квартири, зробила там капітальний ремонт, а тата на час віддала в пансіонат, де його заново вчили ходити. Звичайно, Анастасія не змогла обійтися без чергової реклами і залучення ЗМІ.

"Мій тато повернувся додому в чисту, затишну квартиру. Тільки радість повинна його супроводжувати тепер і назавжди. Його поставили на ноги і навчили ходити чудові турботливі лікарі, медсестри і нянечки з пансіонату Опіка. Воістину, це кращий пансіонат для дорослих людей. Смачна їжа, турботливі руки, умілий підхід. Все це робить чудеса.🙏🏻 А ремонтній компанії РВТ сильно дякую за те чудо, в яке вони перетворили татову квартиру!🙏🏻", - похвалилася Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Не розумію яка радість буде супроводжувати батька,якщо його прирекли на самотність.Погано,бідно,але раніше він ЖИВ!У його житті були і коти, і собаки,і близькі люди.А зараз що?Чотири стіни з портретами дочки і внучки.", "А чому раніше цього не можна було зробити. Адже відразу видно що споживчі відносини були до вас і вашої сім'ї, як допустили щоб поруч з вашим батьком були ці люди?!", "Знову піар і реклама. Награні почуття.", "Господи, вона ж Хайпить на ньому, 8 років значить не згадувала, і зараз раптом осінило🤭, ХАААЙП, залізла в чужу сім'ю".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.