Молодий український гурт Kazka, чий хіт "Плакала" б'є рекорди прослуховувань, лунає на весь Париж. Жителі французької столиці оцінили україномовний продукт.

На одній з центральних вулиць французької столиці дуже голосно звучала ця пісня - лідер вітчизняних і зарубіжних хіт-парадів. Виявилося, хтось із меломанів включив на повний звук "Плакала" у себе в машині і відкрив вікна, чим порадував і автомобілістів, які проїжджають повз, і пішоходів.

Відповідний відеоролик з'явився в мережі Twitter.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментраях користувачі мережі висловили свій захват українськими виконавцями та написали, наскільки пишаються, що найпопулярніший нині хіт чути далеко за межами нашої країни і він подобається всім, навіть тим, хто не знає української.

Новий український рекорд

Додамо, гурт Kazka просто розірвав YouTube. Після "Плакала" зібрала найбільше переглядів на відеохостингу. Це стала перша украномовна пісня, яка підкорила чарт.

Нещодавно кількість переглядів нового кліпу перевалила за 100 мільйонів.

Історія мегапопулярного кліпу

У зйомках відео взяли участь українки віком від 5 до 73 років, і у кожної своя історія.

Як ми пам'ятаємо, у кліпі жінки різного віку, яким власне і присв'ячена композиція, заплакані та з фіалками в руках.

У кліпі кожна з учасниць по-справжньому плакала, розповідаючи свою історію з життя. При цьому чоловікам-учасникам групи у знімальний павільйон заходити заборонялося.

Нагадаємо, популярна українська студія "Мамахохотала" представила пародію на пісню "Плакала" української групи KAZKA на своєму 100-му концерті.

Як повідомляв портал Знай.ua, раніше гумористка студії "Квартал 95" Олена Кравець показала пародію на українського міністра-блогера Уляну Супрун під знамениту мелодію пісні "Плакала".

Також Знай.ua писав про те, що також не байдужою залиила пісня "Плакала" популярну телеведучу, яка показала свій варіант та свою жіночу історію.

Дивіться: Шалений успіх гурту Kazka та їх хіта