Відома українська актриса Яна Глущенко, яка постраждала в фатальній ДТП з акторами "Дизель Шоу", вперше за тривалий період мовчання в мережі, заговорила.

На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася з шанувальниками новими знімками, на яких зображена разом з чоловіком.

Відомо, що зараз Яна Глущенко проходить реабілітацію в домашніх умовах. У підписі до фотографії актриса подякувала чоловікові за підтримку в непростий час.

"Життя триває і воно прекрасне. Я хотіла б кожному побажати "свою людину" поруч. Мій чоловік - мій коханий чоловік. Сприйняття фрази: "І в горі і в радості" ми, на жаль, пройшли буквально..." Яна Глущенко

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, 7 березня 2019 року, оговтавшись після трагічної аварії, колектив Дизель Шоу приїде в Житомир, щоб виступити з пам'ятним концертом на честь загиблої Марини Поплавської. Про це в четвер, 15 листопада, пише Politeka. Концерт пройде напередодні дня народження актриси, яку справедливо називають Королевою гумору. Виступ Дизель Шоу в пам'ять про Марини Поплавської пройде в Музично-драматичному театрі імені І.кочерги в рамках Всеукраїнського туру.

Єгор Крутоголов, найколоритніший чоловік колективу, часто виступав партнером Марини Поплавської в номерах, розповів, що дуже символічно, що концерт в Житомирі пройде саме в цей день.

"Вона завжди жартувала, що любить більше свято 8 березня, ніж свій день народження. Тому що 8-го їй ніхто не нагадував про її вік. Думаю, ми обов'язково згадаємо номер Похмілля після 8-го березня, який спочатку писався під мене, але Яна Глущенко запропонувала змінити мене на Марину, і ми всі підтримали. По-моєму, вийшло дуже смішно", -говорить Крутоголов.

Як повідомляв Знай.uа, найближчий друг Поплавської запустив теплий флешмоб спогадів.

Також Знай.uа писав, що фанатка Поплавської розповіла про останню зустріч із зіркою "Дизель шоу".