В суботу, 17 листопада, телеглядачі побачили останній випуск відбіркового туру популярного українського шоу "Х-Фактор". Суддям необхідно було зробити непростий вибір - визначитися з учасниками у свої категорії.

Цю інформацію повідомляє "Політека".

В цьому сезоні Олена Винника порадували категорією Дівчат, Насті Каменських дісталися Групи, а Андрій Данилко буде працювати з Хлопцями. Дмитро Шуров, у свою чергу, отримав категорію 30+.

Під час бесіди з Настею Каменських, учасник телешоу EL Кравчук раптово схопився за спину. Співак відійшов подалі до декорацій, поки журі кликало лікарів, а за кілька секунд біль відступила.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як відомо, EL Кравчук зайняв одне з крісел, а пізніше поступився ним іншому учаснику. Так, в категорії 30+ виступатимуть Марк Савін, Ольга Цепкало і Олександр Рябенко.

Нагадаємо, зірка української естради 90-х і нульових Андрій Кравчук вирішив випробувати свою долю в шоу "Х-фактор". Вся справа в тому, що слава його помітно вщухла і вже кілька років про нього не було чутно. На кастингу Кравчук вирішив виконати власну пісню "Доля".

"Х-фактор для мене платформа, яка дозволить довести ще і бажання бути на сцені і співати для людей", - так виконавець прокоментував свою участь у популярному проекті.

"Зараз у мене стали з'являтися нові пісні, які, я сподіваюся, з допомогою «Х-фактора» та каналу СТБ почує дуже багато людей. Я завжди йшов у розріз з громадською думкою, мені цікаво підривати загальноприйняті стереотипи, і зараз я хочу запалити і підірвати стереотипи, пов'язані з El Кравчуком, і показати себе справжнього".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за словами Андрія Данилка, людина може залишатися патріотом, незважаючи на те, якою мовою він використовує для спілкування – російська або українська.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що рок-группа, про яку Україна на якийсь час забула, увірвалася в шоу-біз і знову готова відсунути фаворита українських вовчиць Олега Винника на другий план.