Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати бренд, який подарував їй спортивний костюмчик. Артистка помітила, що чоловічі ноги в шкарпетках якогось залицяльника, який бажає залишитися інкогніто, збирають масу лайків та коментарів, хоч і негативних. Так, Анастасія знову притулила ноги коханого чоловіка до обличчя, щоб вже точно не залишитися непоміченою.

"Шкарпетки на стилі.😉", - вирішила пожартувати Волочкова. Фоловери вкотре жахнулися: "Ноги мабуть смердять.. Настя інтелігентно намагається відвернутися", "чому у Вас чоловік в одних і тих самих шкарпетках ходить або у нього упаковка однакових😂", "Вашому черговому "коханому" пощастило - не кожна жінка дозволить витирати об себе ноги.", "Цікаво а скільки ви платите за фотосесію чоловічих шкарпеток 👣👣", "Понюхай п'яту, дам десятку 😆😆😆😆", "Не на стилі,а на підстилі...А носочки то ті ж".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.