Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість вирішив потанцювати напроти дзеркала, проте незабаром виявив, що його внутрішній стриптизер помер і навіть почав смердіти. Втім, артист не здався і все-таки дотанцював так запально, як міг, а ось шанувальники висунули безліч версій раптового перфомансу.

"Хм .. стриптизер у мені все-таки помер ..і навіть трохи почав смердіти 👴🏼", - пожартував Білан. Фолловери взялися коментувати: "Я вже приготувала косар, засунути під ремінь", "Ви такий чудачний буваєте, Діма😁😁😁", "Це все светр для дідуганів", "брудні танці ви явно не дивилися😂", "Деревянненький такой стриптизер 🤣 👍😉".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Путін присвоїв співакові Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

Також Діма Білан показав кадри зі зйомок нового кліпу. От тільки всі подробиці тримає в секреті.

А ще нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.