Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у шоу "Танці з зірками" і явно націлена на перемогу. Так, артистка буде боротися з Іраклі Макацарія та Ігорем Ласточкіним, зізнавшись у любові своїм фанатам.

"З любов’ю в серці і синцями на ногах😁💃#ladyле💋
#багиняламината", - лаконічно підписала кадр Нікітюк. Фолловери розділилися на два табори: "Леся ми за вас, ви молодчинка. Перемоги вам, будемо голосувати.", "Кошмар ! Гидко дивитися .", "Леся, бажаю тобі перемоги і чекаю коли Яма з'їсть папір.", "Леся ти розумничка,тримайся,хвіст пістолетом.🙌🙌👏👏👏", "Самій не соромно?? Як можна бути такою «незграбною»? Звичайне викачування грошей з народу", "Ви - бездара, та й ще невихована!!!!", "Леся,ти ведуча !!!!Через цю несправедливість не хочеться далі дивитися,пора додому,вибач але ти не танцюрист....".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.