Соліст гурту O.Torvald Женя Галич втратив найдорожчу людину – помер тато. У боротьбі із хворобою не допомогло лікування, музикант ледь знайшов в собі сили, аби розповісти про це у соціальних мережах.

Від скандального іміджу не лишилося й сліду: Галич вперше проявив свої приховані людські якості, неочікувані для всіх, хто його знає: доброту, милосердя та вдячність:

"Друзі. Дякую всім, хто всі ці роки підтримував мене і мою сім'ю в боротьбі з хворобою мого тата. Я ніколи цього не забуду. Сьогодні тата не стало. Він заснув. Іванович, ти найкращий батько в світі. Ти прожив гідне життя. Побачив чотирьох онуків, виховав мене з братом такими, якими ми зараз є. Усе найкраще, що є в моєму характері - це твоє. Всі мої друзі знають, як сильно я люблю тебе і поважаю. Ти мій герой. Назавжди. Спи спокійно!", - написав він на сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Дивіться: Женя Галич відповідає на коментарі хейтерів

Нагадаємо, помер легендарний вчений. Як повідомляв "Знай.ua", дізнавшись про страшний діагноз, професор інформатики вирішив розповісти про виконання своїх дитячих мрій. Також "Знай.ua" писав, після страшної авіакатастрофи пасажири перебували в холодному полоні 72 дні.