Екс-учасниця російського шоу "Дом-2" Ольга Власова злила у мережу скандальні подробиці інтимного зв'язку із зіркою "Гри престолів", популярним актором Кітом Харінгтоном.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відверту заяву дівчини.

"Я дивилася багато фільмів за його участі. Мені пощастило особисто поспілкуватися з виконавцем ролі Джона Сноу. Справа одразу дійшла до ліжка, однак секс із ним мені не сподобався, якось не дуже", - пише скандальна учасниця "Дом-2".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Збулися наші найгірші побоювання: одружений на здичавілий Ігрітт з "Гри престолів" (в миру Роуз Леслі) Кіт Герінґтон мабуть дійсно переспав з екс-учасницею скандального телебудівництва. Власова заявила, що в ліжку він "не дуже", - коментують користувачі у мережі.

Відверті фото скандалістка не посоромилася злити у мережі.

Нагадаємо, з'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знятий за мотивами відомої книги Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Відповідний звіт, що містить відомості про останній сезон "Гри престолів" з'явився в американському щотижневому журналі Entertainment Weekly. У цьому тижневику подано інтерв'ю акторів з відомого телесеріалу, які розповіли про зйомки заключних серій.

Раніше Знай.uа писав про те, що компанія Netflix вже довгий час працює над серіалом "Відьмак", до якого прикута підвищена увага. Не дивно, адже це екранізація неймовірно популярної серії книг польського письменника Анджея Сапковського, які свого часу стали культовою грою. LIFE пише про те, що на даний момент відомо про серіал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Zynga анонсувала нові ігри, які планує випустити найближчим часом на мобільних пристроях.