Компанія HBO показала трейлер третього сезону серіалу "Справжній детектив".

В цьому сезоні детектив Уейн Хейс (Махершала Алі) і його напарник Роланд Уест (Стівен Дорфф) розслідують загадкові зникнення дітей в Озарку, штат Міссурі. Як і в минулих сезонах, дія розгортатиметься в різних часових проміжках.

Місце продюсера і сценраиста знову зайняв Нік Піццолатто. Перша серія побачить світ 13 січня 2019 року.

Раніше повідомлялося, що британський актор Джош Уайтхаус, відомий глядачам за серіалом "Полдарк", зіграє одну з головних ролей у приквелі "Гри престолів". Про це повідомляє видання Independent.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Таким чином, Уайтхаус приєднається до Наомі Уоттс, яка, як повідомлялося раніше, зіграє в стрічці "харизматичну світську даму, що приховує темний секрет".

Пріквел "Гри престолів" буде розповідати про події, що відбулися в Вестеросі задовго до об'єдання Семи Королівств. В основі сюжету буде те ж протистояння людей та Інших, що прийшли на континент зі зловісного Півночі.

З книг Джорджа Мартіна нам вже відомо, що війну "Довгої ночі" люди виграли, проте, чим закінчиться протистояння в "Гри престолів", на даний момент не відомо.

Немає і детальної інформації про героя, якого втілить на екрані Джош Уайтхаус. Самого 28-річного актора ми знаємо лише по декількох серіалів, а також по рекламній кампанії бренду Burberry.

Нагадаємо, Дейенеріс Таргаріен і Джон Сноу з'явилися на першому фото зі зйомок восьмого сезону серіалу "Гра престолів".

Раніше Знай.ua повідомляв, Симпсоны залишаться без культового персонажа з-за расизму.

Також Знай.ua писав, голлівудський актор Джонни Депп більше не буде брати участь у зйомках фільму "Пірати Карибського моря".