Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися простим жіночим щастям всім заздрісникам на зло. Так, артистка позувала разом з сумним пухнастим котом і невідомим залицяльником, який ніжно вхопився за її покалічені ноги.

"Коли з самого ранку все в руках коханого.😊 І навіть я.🌺 LUCKY завжди поруч.😉 А у вас як?😉 ❤️ Продовжуйте задоволення, радість , щастя і кожну мить життя!😉 Нехай це задоволення буде таким довгим і тривалим, як мої ноги..😉Мозолі на них прекрасніше, ніж мозолі на якиках злих недолюблених тіток😂 А в руках мого коханого ніжки мої відпочивають і радіють, як і моє серце.❤️ І ви порадійте за мене. Якщо зможете., звичайно.🤣🤣🤣", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Ну і ласти😂😂😂😂....", "Черговий коханий, Настюх,безробітний?😋Нормальні,успішні чоловіки з ранку взагалі-то зайняті іншим,ніж випрасовувати трудові мозолі своєї жінки😂", "Ноги просто УБОГІ ЇХ ТРЕБА ХОВАТИ!!!!!!", "Ну це вже занадто,Настя,виставляти свої ноги!!!Це неестетично!!!Начебто доросла жінка,а так себе ведете!!!".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.