Відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер, мабуть, єдина з родини, хто не вдавався до пластичних операцій. Дівчина пишається тим, що не має занадто пишних форм і часто хвалиться підтягнутою фігурою в Instagram. Нещодавно Кендалл показала, як зворушливо вся родина відсвяткувала День подяки. Знаменитості робили все те ж, що і звичайні люди: зібралися за одним столом, приготували багато їжі, грілися біля багаття і фотографувалися один з одним.

"Вау, так подячно", - описала атмосферу Дженнер. За 8 годин серія кадрів і відео зібрали майже 1,8 млн. лайків. Фолловери почали бажати легендарній сім'ї гарних свят. Більшість шанувальників звернули увагу на апетитний обід і почали розхвалювати стіл зі смачними стравами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кендалл Дженнер поділилася пікантним знімком у білому бікіні, розлігшись на дивані.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Також знаменитість нещодавно показала фоловерам дуже кардинальні зміни в зовнішності. Шокуюча коротка стрижка і дихальна маска - задумка фотографів всесвітньо відомого глянцю Love Magazine.