Український репер Freel днями представив свій дебютний сольний "Спалах". Практично одразу платівка зайняла першість у чартах iTunes та Google Play в Україні.

По суті це нетипове явище для української музики, оскільки україномовний реп не надто популярний в нашій країні.

В альбом "Спалах" увійшли 14 треків, два з них взагалі являють собою традиційні для хіп-хопу скіти: вставки між піснями, які підводять до треків

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цікаво, що один спеціально для "Спалаху" записав Сергій Жадан. Єдиний спільний трек на альбомі записаний з Ділею (НеДіля, ТНМК).

Як відомо, раніше репер Фріл був учасником популярного гурту "На Відміну Від".

"У кожного в житті бувають такі моменти, коли твій світ руйнується. У 2014-му це сталося зі мною. Мій гурт, справа всього життя, розпався. Товстий конверт, де лежали гроші, зароблені написанням пісень для "зірок" естради, спорожнів. Я переживав болісний розрив з дівчиною, з якою у мене були тривалі стосунки. В країні починалася війна. І тоді я задумав написати "Спалах". Сьогодні, після довгої та наполегливої праці, я готовий представити вам свій Спалах, мій Великий вибух, моє усе з нічого", — розповідає Фріл історію альбому.

Дивіться: Freel — Спалах (Lyric Video)

Нагадаємо, Лорак засікли у обіймах вдвічі молодшого красунчика.Як повідомляв "Знай.ua", вихід Пугачової у світ паралізував мережу. Також "Знай.ua", Лоліту відвезли у лікарню просто зі сцени.