Відома російська співачка Жасмін опублікувала у своєму Instagram спільний знімок з Аллою Пугачовою. І зовнішній вигляд Примадонни російського шоу-бізнесу фолловери піддали жорсткій критиці.

"Жінка, яка по-справжньому знає секрет вічної посмішки, доброти і чогось такого дуже теплого і затишного, такого, через що поряд з нею завжди добре", - зворушливо написала Жасмин.

Але не всі шанувальники Жасмін розділили такий теплий настрій. Багато звернули увагу на новий перуку Пугачової і на диво свіжий вигляд. Так, Аллу Борисівну засипали негативними коментарями, звернувши увагу на надмірний фотошоп, і те, що вона давно не виходить на заходи без перуки.

"Зі старої каналізацією і вставною щелепою, не може вгамуватися. Стара перечниця. Я про Пугачиху.....Жасмін прекрасна. Особливо на тлі Борисівни", "О, Жасмин старше Пугачової, зачіска у Алли стара, вона її років 20 тому носила. Та нічого особливого. Жасмин цікавіше", - пишуть фоловерів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Проте знайшлися і віддані фанати Пугачової, які відзначили чудовий зовнішній вигляд жінок і неймовірний талант і вік, який, на їх думку, вимагає особливої поваги.

"Жасмін, красуня, ти права, Алла Борисівна - ціла епоха, гордість всієї Росії!", "Чудові! Чарівні! А критикам хочу сказати: Заздріть мовчки! Попрацюйте як Алла Борисівна, Дорогоцінних каменів багато, але не кожен має особисте ім'я", - коментують фанати.

Нагадаємо, коханка Галкіна дала про себе знати в Instagram, і це зовсім не Барановська. коханки Галкіна записалася клон молодий Брук Шилдс.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін вперше заговорив про розлучення і коханці. Галкін вперше після скандалу з коханкою розповів про стосунки з Пугачовою.

Знай. ua писав, що Барановська розповіла про роман з Галкіним, Пугачової є над чим подумати. Сам обранець Примадонни - ні пари з вуст.