Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова часто ділиться з шанувальниками новинами зі свого життя. Дівчина часто публікує відверті фотографії, якими демонструє відмінну фігуру і довгі ноги.

Так, в цей раз Алла Костромічова опублікувала на своїй сторінці фотографію, зроблену на пляжі. На ній модель позує в купальнику сидячи на шпагаті. Така поза підкреслює відмінну фігуру і довгі ноги моделі. Для занять спортом Алла обрала ідеальне місце – на свіжому повітрі біля моря, під пальмою.

На моделі червоний боді, який підкреслює пружні сідниці і плоский живіт. Костромічова зачесала волосся назад і склала в пучок, щоб не заважало її зарядці. У підписі до фотографії Алла написала: "Відчуття задоволення від свого здорового тіла замінити не можна нічим". Шанувальники в захваті від нової фотографії української моделі і засипали її компліментами в коментарях.

"Це прекрасно", "Красива", "Аллочка, красуня, просто неможливо", "Які лінії", "Дуже життєві слова", "Бомба", "Бомбительна", "Круто. Це гарна думка", "Мені подобається пальма", "Це точно", "Шикарна", "Клас", "Ви дуже красива", "Богиня", "Дуже красиво!", "Нереальні ніжки", "Те відчуття коли ноги Алли довші, ніж…", "Так здорово, що фото передає всю атмосферу і відчуття спокою!", "Алла, яка ж красуня!", "Ноги і так довгі, а тут і ракурс фотографа правильний", - пишуть захоплені фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, українська співачка Алла Костромічева затьмарила Instagram довгими ногами і ідеальною фігурою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про правила харчування Алли Костромічової.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу.