Світська левиця і діджей Періс Хілтон розірвала заручини з актором Крісом Зилкой. А адже пара досить довго була у відносинах.

Спадкоємиця готельного бізнесу довго не коментувала несподіване рішення. Однак днями змогла дати лаконічний коментар.

Заручини зіркової пари відбулася ще взимку 2018 року і весілля було призначено на 11 листопада, однак спочатку стало відомо про перенесення дати весілля, а потім і зовсім про розрив.

Досі точні причини такого раптового розставання невідомі. Однак західні ЗМІ повідомляють, що Кріс заявив про намір забрати кільце вартістю 2 мільйони доларів, який він подарував світській левиці під час визнання в любові.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зілка навіть готовий при необхідності звернутися в суд, щоб повернути дороге кільце. Це свідчить про величезний конфлікт між ними.

"Я дуже зайнята. Кожен день я зустрічаю ранок в різних країнах. Тому розумію, що зараз зовсім не готова для створення сім'ї, мені просто не вистачає на це часу", – зізналася Періс Хілтон.

Раніше жінка розповідала, що мріє стати мамою і відзначала, що планує мати принаймні 2 дітей.

Раніше повідомлялося, що Скандальна амерканская світська левиця і спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон засвітилася на публіці в дуже яскравому вбранні. Популярна блондинка відкрила модне шоу, яке пройшло в рамках Нью-Йоркського Тижня моди.

Нагадаємо, Періс Хілтон хотіла затьмарити всіх, але щось пішло не так. Дівчина позує в Греції.

Як повідомляв Знай. ua, Періс Хілтон кинула нареченого-українця: згадуємо її найгучніші романи. Світська левиця знову самотня.

Знай. ua писав, що Анджеліна Джолі та інші знаменитості розповіли про свій перший секс. Інтимні подробиці, якими поділилися зірки, шокують.