Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал критики у своїх підписників. Але, як не дивно, не рекламою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова опублікувала дивні фотографії з не менш дивним підписом. Мабуть, Анастасія хотіла похвалитися новим кавалером, але не показала, як він виглядає. На фотографіях балерина позує біля новорічної ялинки, а за її спиною стоїть чоловік і обіймає її ззаду за талію. І все б добре, тільки от залицяльник ховається за артисткою.

"Передноворічний Шива... Батман тандю або просто обійми. Розсувайте пальцями на андроїдах. Деталі ближче. Багато люблять це робити", - підписала фотографії балерина, yfvfuf.xbcm потролити фанатів. Але, схоже, у неї нічого не вийшло. Така публікація не могла пройти повз уваги підписників балерини і вони почали активно її обговорювати.

"Невже Ви не можете зрозуміти і усвідомити, що вже давно нікому не потрібні. Якщо б Ви були дійсно комусь цікаві, Вас би журналюги задрали своєю присутністю. Ви даремно намагаєтеся щось комусь довести. Про Вас уже всі забули. Так що ні Ви і ні Ваш "хахаль" нікому не потрібні. Шкода тільки Вашу доньку, краще б жила з батьком", "Я сама кілька разів перечитала цю фразу. Відразу не зрозуміла, що і на чому я повинна розсунути", "Ключове слово "Розсовує", "Яка різниця, що за залицяльник. Шкода мужика", "Цікаво, хто все це неподобство фотографує?", "Краще розсовувати пальці, ніж ноги як ви", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.