Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дикими танцями і нарешті відкрила завісу особистого життя. Так, артистка показала нового коханого чоловіка зі спини, проте шанувальники не оцінили вибір Анастасії, оцінивши залицяльника по ході.

"А ось і він...😉", - заінтригувала Волочкова. Фолловери не змогли не прокоментувати дивне відео: "Знаєте той момент, коли ти сидиш у вагоні, а на паралельному шляху рушає поїзд? У перший момент не зрозуміло поїхав твій поїзд або сусідній. Ось і з кукухою приблизно так само..", "Настя почала більш серйозне вживати. Людину треба рятувати. Де Малахов, тільки він може допомогти", "Психлікарня відпочиває 👏", "Кохана людина навіть повз пройшла від гріха подалі", "Походняк у вашого коханого бомжуватий.....і не тверезий"блябудунезабуду"", "Це точно не алкоголь, це наркота", "Новий сезон... Настя і людина невидимка... На екранах instagram...".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.