Культова група Metallica 1 лютого 2019 року порадує шанувальників своїм першим акустичним альбомом, передає Kerrang.

Гроші від продажу платівок спрямують на благодійність фонд All Within My Hands.

Metallica

Альбом з назвою "Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic" група записувала під час благодійного концерту Helping Hands 3 листопада в Сан-Франциско.

На платівці буде представлено 12 треків. Частина з них – композиції "Металіки", а інша частина - кавери пісень Deep Purple, Nazareth, Blue Oyster Cult.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Група Metallica була створена в 1981 році. Колектив є володарем "Греммі".

Нагадаємо, Боляче дивитися: фіаско соліста української рок-групи потрапило на відео

Рок - це стиль життя. Українські артисти відрізняються від зарубіжних своєю унікальністю і нездоланним прагненням до самовдосконалення і самовіддачі. Так, на концерті у Луцьку фронтмен відомої української рок-гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк під час виконання пісні так познущався, що навіть сцена не витримала.

Сергій провалився під сцену з-за слабенькою опори. Ну, правда, перед нашими артистами ніхто не встоїть, тим більше якась фанера. Варто відзначити, що артист миттєво вибрався з ями і продовжив радувати шанувальників.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Знайшов заміну: Ліндеманн нахабно змінює Лободі, оцініть розлучницю

Поки співачка Світлана Лобода, яка після перенесеної операції на нирці повернулася з гастрольного туру по Німеччині, зайнята творчістю і вже дала концерти в Тюмені, її передбачуваного коханого звинуватили в зраді. Соліст групи "Рамштайн" Тиллю Линдеманну, який забирав Лободу з московської клініки, приписують роман з стилісткою з Німеччини Мірою Ель Іссой.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Також "Знай.ua" писав про те, що Ангел-зберігач O. Torvald: страшна трагедія у сім'ї Галича, вся Україна плаче разом з рокером

Нещодавно фронтмен української рок-групи O. Torvald Женя Галич шокував фанатів сумною новиною. У своєму Facebook артист зізнався – у його родині сталася трагедія-помер батько. Саме він так багато чому навчив музиканта, поклав у його виховання душу, але вік узяв своє.