Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів розкішним відео в Instagram. Нещодавно знаменитість влаштовувала одну з численних примірок суконь. Так, Кім чомусь сіла на підлогу, оголивши величезні груди і ноги.

"Примірки...", - зітхнула Кардашьян. За 18 годин досить дивний кадр зібрав майже 2,3 млн. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали закидати світську левицю компліментами. Були і ті, хто не зрозумів, навіщо Кім задерла сукню. Деякі також звинуватили 38-річну зірку в фотошопі в області грудей, руки і талії, адже її права долоня виглядає зовсім крихітною на тлі лівої.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.