Учасник групи "Время и Стекло" зробив зворушливе привітання своєї дружини з днем народження. 30 листопада коханої артиста, Ганні виповнилося 29 років.


На сторінці в Instagram Позитив виклав кумедний відео фрагмент з Анною, який був знятий в Лісабоні, що в Португалії. На відео видно, як чоловік і дружина гуляють по місту і бачать магазин і незвичайної вивіскою. Вона Анну і розсмішила.

Время и Стекло
Время и Стекло

"Бублик! З днем народження. У цьому відео все той настрій, який в тобі люблю. Хочу, щоб так було завжди! Ти суперлюдина, супержена і супердизайнер! Нехай цей рік почнеться для тебе з таким же сміхом і слізками щастя і радості! Вір в свої мрії, що навіть конячки можуть кататися на сардинах. Лю", – зворушливо коментує відео Позитив.

Позитив і Ганна зіграли весілля в 2013 році.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, Ангел Victoria's Secret роздяглася і засліпила пустелю витонченими вигинами: фото тільки для дорослих

Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Перший пішов: Борис Гребенщиков скасував в Україні концерти

Відома російська рок-група "Аквариум" скасувала свої концерти по Україні після ситуації з захопленням українських військових кораблів у Керченській протоці.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook лідер групи Борис Гребенщиков.

Також Знай.ua" писав про те, що Потап заспіває з Rammstein, а Лобода буде на підтанцьовці? Дивний движ в київському пабі переполошив столицю

Відео виклали на офіційній сторінці Facebook.

Ліндеманн відвідав ресторан у п'ятницю ввечері. Він приємно проводив час у великій компанії.

"Ми не знаємо, де ви проводите свої вечора, а от соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн цей вечір проводить у нас", - сказано у підписі до відео.