Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз роз'їхатися на шпагаті після тривалої перерви. Так, артистка для більшого ефекту позувала в прозорому боді, вихваляючись розкішною ванною в своїх хоромах.

За 11 годин провокаційний кадр набрав 19,5 тис. лайків. Фолловери не змогли розкритикувати дивний вчинок Волочкової, адже коментарі хитра балерина вирішила приховати, виправдавшись тим, що "багатьох" вони зачіпають. Можливо, Анастасія також не хотіла, щоб хтось дізнався про її пристасть до фотошопу, адже задня тумбочка явно попливла під час спроби звузити талію.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання аритистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.