Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала популярний бренд відвертого одягу. Так, дівчина позувала в маленькому чорному платті, яке більше нагадує коротенький халатик з глибоким декольте.

"У кожної дівчини має бути маленька чорна сукня", - лаконічно вирішила Чері. За 13 годин кадр набрав понад 207 тис. лайків. Фолловери ж почали пускати слинку і розхвалювати величезні груди і пишні стегна Ани. Знайшлися й ті, хто звернув увагу на масивні ноги моделі і попросив її більше не набирати масу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.