Яку страву найбільше любить золотоволосий Олег Винник? В одному з інтерв'ю улюбленець всіх "вовчиць" розповів про свій побут і про улюблену їжі. Передає Clutch.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Я можу приготувати все, крім випічки. Можу в ресторані спробувати якесь блюдо і приготувати вдома не гірше, а може і краще! Якщо гості приходять — дивую їх стравами тайської і кантонської кухні, або українським борщем!",- розповів улюбленець всіх жінок України.
Про борщ у Винника навіть є кумедна історія:
"Був взагалі кумедний випадок: я приготував якось величезну каструлю борщу в гостях у німецьких друзів. Вони його дуже хвалили! Потім зустрічаємося з ними через півроку — вони розігрівають мені борщ. Я здивувався, кажу: "Звідки?" Виявилося, що вони той мій борщ заморозили і зберігали в холодильнику півроку!"
Популярні новини зараз
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще
Склад:
- Яловичина 800 р.
- Цибулина — 1 шт.
- Морквина — 1 шт.
- Корінь петрушки — 1 шт.
- Пучок петрушки.
- Старий кріп.
- Лавровий лист — 1 шт.
- Перець горошком.
- Сіль.
- Товчене сало, сметана для подачі.
Для заправки:
- Буряк – 2 шт.
- Морква — 2 шт.
- Картопля — 3 шт.
- Червоний солодкий перець 1 середній
- Молода капуста – ¼ невеликого качана
- Помідори – 4 шт.
- Часник — 3 зубчики
- Яблучний оцет — 2 ст. ложки
- Топлене свиняче сало
Спосіб приготування:
- Покладіть м'ясо в кастулю і доведіть до кипіння. Добавте підсмажені цибулю, моркву і корінь петрушки. Варіть 2,5 години. За 15 хвилин до закінчення покладіть сіль і лавровий лист.
- Процідіть бульйон. Поріжте м'ясо невеликими шматочками.
- Для заправки очистіть всі овочі і наріжте.
- Поставте на середній вогонь 2 сковороди, у кожній розтопіть сало. В одну покладіть цибулю, в іншу – буряк. Обсмажуйте, помішуючи, 5 хвилин. До цибулі додайте моркву і перець, у буряк – оцет. Готуйте ще 5 хв. Буряк зніміть з вогню, цибулю з морквою покладіть помідори. Готуйте ще 5 хвилин.
- Закип'ятіть бульйон, покладіть картоплю, варіть 10 хвилин. Покладіть капусту, варіть 5 хвилин. Додайте буряк і цибулю з морквою, доведіть до кипіння, варіть 10 хвилин.
- Часник дрібно порубаєте з листям петрушки, додайте в борщ разом з м'ясом і кістковим мозком. Посоліть і поперчіть.
- Доведіть до кипіння, вимкніть вогонь і настоюйте борщ 15 хвилин.
Нагадаємо, Олег Винник був удостоєний титулу "Співак року".
Раніше Знай.ua повідомляв, Винника довели до сліз в Мінську, артист у відповідь не стримався.
Також Знай.ua писав, Винник у Палаці спорту підкорив вовчиць і нову вершину.