Відома американська співачка, репер, автор власних пісень і актриса Нікі Мінаж часто виставляє в Instagram пікантні знімки. Артистка любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить в соціальних мережах. Так, нещодавно знаменитість поділилася фотографіями, на яких позує в дивних вбраннях.

На одному зі знімків Нікі Мінаж позує зі своїм другом чи бойфрендом. На ній прозорий костюм в сіточку, який складається з лосин та кофтинки. При цьому крізь вбрання просвічуються чорні труси співачки і соски, заклеєні чорною ізолентою.

Виглядає все це дуже своєрідно, але якщо враховувати любов Мінаж до епатажу, то все нормально. Довге чорне волосся артистки зверху заплетене, а знизу розпущене і спадає на спину. На її обличчі, як зазвичай, щільний шар штукатурки, а у вухах масивні сережки. Вона разом зі своїм товаришем стоїть в приміщенні, схожому на гримерку чи роздягальню.

На другому фото реперка позує в тому ж вбранні, з тією ж зачіскою, і з тим же хлопцем, змінилася тільки локація. Тут парочка стоїть, мабуть, на танцполі під час репетиції. На третьому фото все теж саме, тільки Мінаж вже лежить, а її друг сидить на чомусь, що нагадує батут. Мабуть, цими фото Ніки показала, як йде підготовка до її концерту.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Нікі Мінаж вивалила величезні персики в латексному боді. Нещодавно знаменитість поділилася селфі у дзеркалі, де позувала в дуже незвичайному вбранні. Так, артистка одягла відверте чорно-червоне боді, поєднане з ботфортами і доповнила образ зухвалим макіяжем.

"Як тільки я підмигну йому, він відразу зрозуміє, що я йому подобаюся", - підписала кадр словами з пісні Мінаж. За 9 годин сексуальне фото набрало майже 1,5 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали називати свого кумира "королевою", "гарячою штучкою" і "сексуальною богинею".

Нагадаємо, груди Нікі Мінаж вискочили назустріч 50-тисячному натовпу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Нікі Мінаж показала всі свої трансформації.

Також портал "Знай.uа" писав, що гарбузики Нікі Мінаж розбурхали фантазію фанатів.