Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на росыйському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала довгу розповідь про те, як вони одружилися з Владом Топаловим.

Як виявилося, вагітна телеведуча і її зірковий чоловік більше місяця приховували від шанувальників радісну подію в їхньому житті. Завжди публічна Регіна не відразу зізналася шанувальникам про те, що вийшла заміж.

"За вашими переконливим проханням і заявками ми нарешті зробили це. 25 жовтня в моєму житті сталася знаменна подія – я стала дружиною! Так співпало, що саме в цей день у найдорожчих для мене чоловіків – у мого тата і Влада День народження. Не дарма кажуть, що жінка вибирає чоловіка, схожого на батька. Спочатку Влад планував зробити наш розпис сюрпризом, але я відчула, що щось готується, і стала задавати питання, адже потрібно було вибрати не тільки плаття, але і обручки! І тут окрема подяка моєму чоловікові і ювелірному дому @korloff-moscow за терпіння. Дуже складно, будучи вагітною, вибирати обручку: «Хочу більше каменів, ні, хочу менше каменів, ой, пальці набрякли, ой, а тепер якісь тонкі сталі. Я – найвибагливіший товариш, але навіть з такою привередою круті люди з прекрасного затишного бутіка впоралися і підібрали довгоочікуване колечко для попелюшки зі спеціальним секретним покриттям на внутрішній стороні (так, так, можна вибрати колір, про який будете знати тільки ви вдвох). Там навіть є пластиночка для гравіювання, але про це пізніше. А ви довго вибирали обручки?", - написала Регіна під фото, на якому вона позує з новоспеченим чоловіком.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.