Анастасія Волочкова знову опинилася в центрі гучного скандалу. Виявилося, що новий коханець, яким балерина так активно хвалиться у соцмережах, вже перебуває у цивільному шлюбі. Його дружина дізналася про зраду в "Інстаграм".

"Мій чоловік спить з Волочковою. Я побачила, що у нього з'явився аккаунт в "Інстаграмі", і з цієї сторінки зайшла. Він був підписаний на Волочкову, там я побачила все його: шкарпетки, ремінь. Вона його приховує, обличчя не показує. Але я свого чоловіка впізнаю", - розповіла ображена жінка.

Волочкова ретельно приховує від публіки свого нового коханого, лише заявляє, що він бізнесмен. Правда, у реально все далеко не так: чоловік працює охоронцем у спа-салоні.

"На фото вона його підписує М. Його звуть Малік, він чеченець. Я хочу помститися йому. Ми були разом 10 років. Пізніше я відправлю їй нашу переписку, де він пише, що сумує. Ми не бачилися з ним, у нас була сварка", - каже дружина.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Невідомо, наскільки серйозні стосунки пов'язують Маліка і Волчкову, але нещодавно артистка зізналася, що замислюється про дитину.

Раніше повідомлялося, що останнім часом пропозицій про роботу стає все менше. ЗМІ про Волочкову згадують вже не так часто. Ще недавно всі коментували її відверту фотосесію на островах, а зараз підписники бачать все більше постів домашніх буднів артистки.

За повідомленнями російських ЗМІ, про важке матеріальне становище можна судити по її сторінці в Instagram, де все частіше з'являється реклама. До подібного виду заробітку зневірена артистка підключила і дочку (не найгірше, чого може навчити мама). Раніше Волочкова була запідозрена в наркотичній залежності.

Анастасія ніколи не славилася ідеальними параметрами, властивими балеринам. Але після заходу кар'єри, її фігура почала втрачати колишні форми. Швидше за все, це пов'язано з матеріальним становищем.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова похвалилася новим коханням.

Раніше Знай.ua повідомляв, Волочкова ефектно присіла у крижаній купелі, а фолловери переживають за її жіноче здоров'я.

Також Знай.ua писав, Волочкова похвалилася танцями у снігу і не забула нагадати, що у неї є хлопець.