Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова вже близько місяця не покладаючи рук піарить свій новий роман із загадковим і нібито дуже заможним молодим чоловіком. Чого гріха таїти, в існування таємного містера Х вірить мало хто, адже Волочкова вже неодноразово вигадувала собі "неземну любов".

Нещодавно користувачі мережі згадали одну з найбільш безглуздих вигадок балерини - роман з голлівудським актором Джимом Керрі.

Волочкова тоді розповідала, що нібито Джим захотів познайомитися з нею ближче після того, як побачив, як вона танцює. Після знайомства він, звичайно ж, закохався в неї, але як не кликав відомий артист заміж Волочкову, прима не погоджувалася, адже ні за що не хотіла покидати Росію і Великий театр.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Очевидно, що качка була спрямована не на глядача США, адже там про цю історію ні слуху, ні духу. Пояснити таку ситуацію дуже просто: Керрі точно не кожен день читає російські видання, якщо читає взагалі, а поки він не знає, Волочкова могла давати відверті зізнання скільки завгодно.

Зазначимо, що балерині вдалося добряче пропіаритися на цьому брехливому романі. Прихильники впевнені, що цього разу Волочкова задумала щось подібне. Навряд чи з цього щось вдасться, адже ніхто з інших зірок не хоче наближатися до неї ближче, ніж на кілька метрів.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати фанатам з чого починається кожен її ранок. Так, вставши на пуанти, артистка похвалилася зовсім незвичайною позою і прорекламувала зал з портретами себе коханої.