Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram ніжними знімками з подругою - моделлю Оленою Перміновою. Знаменитості позували в розкішних сукнях, сидячи на задньому сидінні дорогого автомобіля. Так, артистка ніжно погладила Олену по щоці, показавши надзвичайну схожість.

"Схожі?", - запитала у фанатів Брежнєва. За 21 годину кадр набрав майже 151 тис. лайків. Фолловери ж помітили деяку схожість, однак були і ті, хто розкритикував дівчат за зайву худорлявість:

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.