Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася рішенням суду по справі її водія і за сумісництвом колишнього коханця Олександра Скиртача. Так, артистка довгий час судилася з чоловіком, доводячи, що він крав у неї великі суми грошей, але 5 грудня суд поставив жирну крапку в цьому скандалі. Горе-коханця Анастасії засудили до трьох років позбавлення волі. Варто відзначити, що відразу після завершення справи скандальна особистість вирушила холоднокровно дописувати свою "грандіозну" книгу.

За 23 години новина в пості Волочкової зібрала майже 11 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні жваво почали вітати балерину з довгоочікуваною перемогою, інші ж розкритикували її дії:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.