Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайні фото, на яких постала перед шанувальниками у сміливому вбранні.

Так, на фотографіях, які з'явилися в акаунті Лесі, вона позує стоячи в морі у спокусливому купальнику. Після фіналу проекту "Танці з зірками" Нікітюк спочатку поїхала в рідне місто Хмельницький провідати рідню, а тепер, мабуть, вирішила відпочити і відправилася в Об'єднані Арабські Емірати на курорт в Абу-Дабі.

Телеведуча одягла купальник цікавого фасону, якій начебто, як і роздільний, але в той же час з'єднаний на боках металевими кільцями. Верхня частина купальника рожева, а нижня – темно-фіолетова. На очах Лесі сонцезахисні окуляри, а її волосся зачесане назад. На одному з фото Нікітюк стоїть в профіль, демонструючи ідеальну попу, а на другому фото вона предстала в анфас і показує підтягнуту фігуру.

В підписи до фотографій телезірка написала: "Сьогодні відчула себе з золотою карткою в руках, як колись. Тільки цього разу я режисер. Дякую за гарну атмосферу". Нікітюк також згадала готель, в якому відпочиває і відзначила його в геолокації до фотографій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фотографії. Багатьом сподобалися знімки і вони засипають зірку компліментами, але є й ті, хто не в захваті від її купальника. "Бомба сповільненої дії", "Просто супер", "Дуже красива", "Купальник у зоні бікіні не дуже", "Ох, вже ці ніжки. Нехай Полякова починає боятися", - пишуть фоловери у коментарях.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк шокувала сексуальним образом на Хеллоуїн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.