Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня показала нове фото з відпочинку в Дубаї.

Так, на знімку, який з'явився в акаунті моделі, вона позує сидячи на колінах на піску пляжу. На ній роздільний кораловий купальник-бікіні, а в руках Боня тримає тарілку зі шматком червоного торта. На руці моделі масивний годинник, а на шиї величезний кулон. Вікторія не дивиться в камеру, її погляд прикутий до тарілки з десертом. У підписі до фотографії модель розповідає, що не змогла втриматися від ласоців, відпочиваючи в Дубаї, але на фотографії стоїть геолокація Монако.

"Зізнаюся вам чесно, я виключила солодощі зі свого раціону останнім часом... Але поки була в Дублі, не змогла сказати ні єдиного десерту, за який готова бігати по годині в залі, на біговій доріжці. Я люблю торт "червоний вельвет". Пробували? У вас який улюблений десерт, а?", - підписала фотографію Вікторія Боня.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує 39-річну жінку за такі відверті фотографії.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Класний шматочок", "Дуже подобається фото, засмага шикарна", "Віка, а ти сама-то вмієш готувати", "Щось на передачі у Малахова по тобі не скажеш, що в солодощах відмовляєш собі", "Вікторія, а груди у вас свої?", "Шикарно виглядаєш", "Сексі", "Яка сексуальна киця", "Лєна Міро пише, що ви в Дубай трах*тися за гроші літаєте", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, принижена розкритими фактами множинних зрад, дружина футболіста Павла Мамаєва продовжує розказувати про його коханок. Після того, як обдурена жінка дізналася, що чоловік за її спиною зустрічався з господинею квіткового магазину Олександрою Фоміною, Алана розсекретила і другу його коханку - зірку скандально відомого реаліті-шоу "Дом-2" Вікторію Боню.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.