Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки. Цього разу співачка показала відеофрагмент нового кліпу, прем'єра якого відбулася сьогодні на YouTube.

В акаунті артистки з'явився невелике відео – фрагмент нового кліпу, а у підписі до фотографії Тіна написала: "Зустрічайте прем'єру: кліп на нову пісню "Сила висоти". Активне посилання на кліп в YouTube – в описі профілю. Як вам пісня і кліп? Діліться своїми враженнями в коментарях до цього відео.

Відзначимо, що у кліпі Тіна Кароль з'являється в різних образах і навіть голою, знята вона ніби крізь воду або лежачи у воді. За півтори години відео на YouTube подивилися близько 30 тисяч користувачів. Ще майже 16 тисяч людей оцінили відеороботу на сторінці артистки в Instagram. І треба сказати, що шанувальники в захваті від цього кліпу, на таку ніжну, але сильну пісню. Співачка повідомила, що режисером цієї роботи став Хіндрек Маасік, а оператор – Сергій Бандерас.

"Ось, що не кажи – Тіна Кароль профі у всіх сенсах цього слова. Музика, слова, вокал - все на вищому рівні! Не знаю, хто ще може похвалитися таким же відмінним смаком і стилем. Вона просто неймовірна. Спасибі! Сподіваюся, що настане момент, коли в нашій країні саме такий продукт буде набирати десятки мільйонів переглядів, а не безглуздий вірусняк. До речі, голий мужик в кліпі – це завжди до добра", - написав один з користувачів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Ноченька 2. Це ідеально. Скільки жіночої сили і пристрасті. Дуже рада за Тіну. Безумовний розквіт її, як жінки", "О Боже мій, Тіна що ви зі мною творите. Це просто шикарно. Я сиджу і в мене сльози на очах, а по шкірі просто літають мурашки. Ці почуття не передати словами. Це просто до тремтіння. Дякую за ці емоції, які ви нам даруєте в кожній своїй пісні", "Тіна – це гордість країни. Вокал на найвищому рівні", "Спасибі за таку неземну красу! Незрівнянний кліп, інший настрій співачки, це новий етап у житті! Любов врятує світ!", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.