Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал критики у своїх підписників. Але, як не дивно, не рекламою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова опублікувала фотографію, на якій позує поруч з "головний блондином Росії" Миколою Басковим. Анастасія поклала руку на плече артиста, а він обнімає її за талію. На ній довге синє плаття, на руках браслети, а у вухах сережки, які, за словами самої балерини, їй подарував саме Басков. Нарощене волосся Настя зібрала в хвіст і поклала на плече, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Волочкова написала: "Наші відносини з Колею перевірені часом. Мій самий Чоловік. У нас буде найрозкішніше, найвеселіше і найзапальніше весілля. Ці сережки – подарунок Миколи. Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз уваги підписників балерини і вони почали активно її обговорювати.

"Санітарів в студію", "Ох, вже ця Настя", "Настя, яке весілля, він же тебе боїться", "Маячня якась", "А що Коля-наречений так скривився?", "Ох, даремно Миколка палець вгору так показує. Зараз Настя його пальчик швидко осідлає", "Походу це клон Баскова", "У Миколи і то плечі менші, ніж у Волочкової. Жах для жінки", "Настя, з мрією помреш", "Ха-ха, видалила комент Баскова, який написав, що у нього своє весілля, а у Настусі своє. Окремі весілля, ніяк не одне", - пишуть фоловери в коментарях до фото Волочкової.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.