Леся Нікітюк відверто розповіла, як стала переможцем, згадала про кубок і поділилася своїми думками про травми.

За словами Лесі, вона все ще вважає свою пару переможцями, оскільки вони виграли головний приз – глядацькі симпатії.

Леся також згадала, що була однією з останньої учасниць проекту “Танці з зірками”, оскільки вона знімалася паралельно ще в іншому шоу “Хто зверху”, а також “Хто проти блондинок”.

“Я дала згоду, хоча прийшла в танцювальний зал пізніше всіх. Але, бачите, опинилася у фіналі, значить, таки треба було мені з'явитися в цьому проекті.”, - каже учасниця шоу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчина не забула згадати і про травму – за її словами, вона отримала травму ліктя у своєму першому виході. В кінці номера вона приземлилася на рівну руку і відчула клацання, який свідчив про травму.

“Мене тут же відвезли в лікарню і прописали сильні болезаспокійливі. Знімок показав, що перелому і розтягнення зв'язок немає, але дуже сильний забій ліктьового суглоба. Пройшло вже три місяці, але я до сих пір відновлюю руку, яка на сто відсотків ще не розгинається. У мене і зараз тягне в ліктьовому суглобі. До шести місяців я ще буду проходити курс відновлення руки. Ось вам і танці.”

За її словами, з-за високого зросту, їй і Максиму важче за всіх було виконати верхні підтримки.

Не забула Леся розповісти і про те, як її відвідували думки кинути проект. Як стверджує учасниця шоу, на восьмий-дев'ятий ефір вона пережила сильне емоційне напруження і вже хотіла покинути шоу, але згадавши шалену підтримку глядачів, вирішила йти далі і працювати з усіх сил.

Нагадаємо, Красуня Никитюк затьмарила собою хороми в Абу-Дабі

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість брала участь у проекті "Танці з зірками", а після закінчення шоу відправилася на відпочинок в сонячний Абу-Дабі

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал

Також "Знай.uа" писав про те, що Після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда: жаркі фото