Актор Станіслав Боклан, справедливо вважається одним з найбільш затребуваних і високооплачуваних зірок театру і кіно в Україні, відкрито назвав Путіна сволотою, а його пропаганду – л**ном. Зірка не полізла за словом в кишеню на телепередачі у скандальної української журналістки Яніни Соколовської. Боклан заявив, що Путін – сволота, і нічого з цим не поробиш, Соколовська у свою чергу з цим погодилася. Тоді актор повторив свій вердикт. Він також розповів, що думає про російське телебачення і навіщо українцям його обов'язково дивитися.

Разом з тим, артист пригадав про те, що там, у ворожій Росії у нього залишилася рідня і багато друзів та колег. Деякі з них вважають і відкрито називають Станіслава "фашистом", однак завжди потрібно бути відкритими до діалогу і поважати чужу позицію. Він розповів, що періодично дивиться Ростб, але лише потім, щоб почути, що пропагандисти говорять про Україну. Услышенное там, Боклан коментує так:

"Я не відключив у себе російське телебачення. Я дивлюся його і мені треба слухати, що вони говорять про нас. Коли я вмикав, у мене відчуття таке, ніби квартира наповнюється г**ном, і я вже задихаюся ... Але там же рідня у нас. Там є актори, які відмовилися від спілкування зі мною. Є ті, хто називав мене фашистом, а також ті, хто розуміє, що відбувається", - заявив актор.

"Думаю, ми повинні знати, про що говорять там. Повинні знати, повинні бути готові до розмови. Не можна закритися і не бачити, що про нас говорять", - додає Станіслав Боклан. Аранее актор заявив, що війна, що проходить на Донбасі, стала вже звичною для українців, однак її необхідно зупинити, причому, як можна швидше і будь-яким способом.

Як раніше повідомляв Знай.ua, актор Станіслав Боклан офіційно звернувся до Путіна. Від таких слів агресора труситиме.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", журналістка Яніна Соколова в прямому ефірі на російському телебаченні принизила Росію, назвавши її облезлым ведмедем, якому гидко підійти. Аплодуємо стоячи!

Раніше Яніна Соколова жорстко висміяла главу МЗС РФ Марія Захарова, інсценувавши для відео дзвінок їй.

"Маша, привіт! Дякуємо за сіль! Отримала, передала в команді кожному по пачці. Ось стоїть гример задоволена, радіє, спасибі! Духи? Я бачила, так, пробник "Ніна Річі" надіслала… Ти знаєш, я, напевно, перешлю тобі його назад від гріха подалі… Що? А, Героям Слава! Умничка, вивчила все, Лаврову привіт!" – нібито говорить журналістка Захарової по телефону.