На минулих вихідних українські телеглядачі побачили третій прямий ефір шоу "Х-фактор". Темою програми стало оркестрове виконання. Відомо, що проект покинули виконавці PALINA та Іван Іщенко.

Тим не менше радості додала чарівний тренер Настя Каменських. Так, зірка похвалилася досить відвертим образом.

Настя з'явилася на публіці у пікантній міні-сукні з дуже глибоким декольте. Про це стало відомо завдяки знімкам, які співачка виклала в Instagram.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати, що Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала абсолютно новий образ для проекту "X-factor", в якому ледь впізнали її шанувальники. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі, позуючи в вінілових лосинах і незвичайній туніці з глибоким декольте. Звичні кучерики Настя замінила прямим каре, чим і засмутила фанатів.

За 20 годин кадр набрав понад 213 тис. переглядів. Фоловери ж не оцінили такі раптові зміни, заявивши, що таким образом Каменських втрачає свою індивідуальність. Були і ті, хто порівняв дівчину з Ольгою Бузової і Майклом Джексоном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що третій прямий ефір Х-фактора став справжнім випробуванням для всіх учасників. Наголошується, що їм уперше довелося виступати у супроводі симфонічного оркестру. Саме в цьому, за задумом режисерів шоу, і була "родзинка" чергового ефіру. Вісім учасників з чотирьох команд суддів продовжували боротися за звання фіналіста проекту. Відомо, що першим музичний вечір відкрив учасник команди Андрія Данилко Іван Іщенко. Він виконав хіт Pharrell Williams "Happy".

Нагадаємо, Потап поділився секретами виховання сина: рятує від оскаженілих фанатів.

Як повідомляв Знай.uа Каменських вважає себе богинею: гаряче фотопідтвердження.

Знай.uа писав, Каменських проміняла Потапа на неповнолітнього парубка.