Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відео зі старшою 13-річною донькою Машею. Як виявилося, дівчинка успадкувала від зіркової мами не тільки красу, але і талант, виконавши хіт "Тримай" Христини Соловій.

"Моя !))) @mashapolyakova", - лаконічно підписала горда Полякова. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "грати на будь-якому інструменті і співати одночасно дуууже складно,а Маша скоро мамі на п'яти буде наступати😂", "Розумниця🔥😍", "молодець! Зростає мамин талант! І сама грає і співає без всяких фонограм! Олю, у вас чудові дітки! А ви мій кумир! Так рада за вас!!!❤️🤗😍👑 Ви - наша королева!!!👑👑👑", "Мамина Умнічка, деякі "зірки" так не можуть.Успіхів.", "Дівчинка копія мами, все до дрібниць. Впевнена вона буде такою ж красивою і популярною👍".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.