Днями скандальний російський музикант Сергій Шнуров епатував публіку новою витівкою.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

Про це пише портал clutch.ua.

У повідомленні йдеться, що Сергій Шнуров прикрасив обкладинку передноворічного спецвипуску російського Playboy.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спецвипуск отримав назву How to be a Playboy, що в перекладі на українську означає "Як бути плейбоєм". Про це і розповів співак на сторінках популярного глянцю.

В рамках інтерв'ю музикант відповів на одвічні питання: як бути справжнім чоловіком, що для цього робити, а чого краще не робити ніколи.

Сергій вважає, що підкорити жінку можна тільки в тому випадку, якщо ти знаєш, чого вона хоче.

Також співак рекомендує розбиратися в спортивних машинах, новинки літератури та кінематографу. Уміння підтримати бесіду справляє приємне враження на всіх жінок, і навіть чоловіків.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

У Мережі скептично сприйняли кандидатуру Сергія Шнурова на роль експерта випуску.

"Що він там забув?", - в один голос обурилися підписники.

Причиною скепсису є нещодавній гучний розлучення артиста з дружиною Матільдою. Про своє розлучення пара оголосила навесні 2018 року. Це стало справжньою несподіванкою та ударом для шанувальників.

Матильда Шнурова
Матильда Шнурова

Нагадаємо, скандальний російський виконавець, лідер епатажної групи "Ленінград" Сергій Шнуров зіграв таємне весілля зі своєю коханою.

Цю інформацію повідомив портал "Дні.ру".

Відомо, що церемонія одруження проходила скромно. Шнуров зіграв чергове весілля у Санкт-Петербурзі, в Палаці одруження №1.

Раніше Знай.uа писав про те, що музикант, поет і лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров (відомий як Шнур) продовжує хвилювати Мережу сатиричними віршами.

Також Знай.uа повідомляв, що український журналіст Євген Кузьменко відповів на вірш російського артиста Сергія Шнурова щодо заборони в’їзду в Україну чоловікам-росіянам від 16 до 60 років.