Для шанувальників музичних конкурсів з'явилися цікаві новини. Стало відомо, що в 2019 році дитяче Євробачення пройде в улюбленій країні українських заробітчан - Польщі.

Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Польща стане володаркою-дебютанткою. У даний момент точна дата і місце проведення заходу невідомі. Нагадаємо, що дитяче Євробачення - це щорічний міжнародний телевізійний пісенний конкурс, в якому беруть участь вокалісти до 15 років.

Польща
Польща

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, на відміну від дорослої версії, проведення заходу не надається країні автоматично в разі перемоги її конкурсанта. Щоб стати організатором, потрібно завчасно подати заявку.

Також нагадаємо той факт, що в 2018 році дитяче Євробачення проходило в Білорусі. Перемогу в конкурсі здобула виконавиця з Польщі Роксана Вегель.

Варто нагадати, що третій прямий ефір Х-фактора став справжнім випробуванням для всіх учасників. Наголошується, що їм уперше довелося виступати у супроводі симфонічного оркестру. Саме в цьому, за задумом режисерів шоу, і була "родзинка" чергового ефіру.

Вісім учасників з чотирьох команд суддів продовжували боротися за звання фіналіста проекту. Відомо, що першим музичний вечір відкрив учасник команди Андрія Данилко Іван Іщенко. Він виконав хіт Pharrell Williams "Happy".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після участі в "Євробаченні" багато артистів закриваються в собі: якщо займають "не ті" місця, то в коментарях частенько зустрічають негативні відгуки про себе і це закінчується непередбачувано. Але тільки не Melovin. Для нього цей конкурс став знаковим і перевернув свідомість повністю.

"Якщо б мене клонували, вбив би відразу", - жартує співак, додаючи, що вже сам собі набрид, тому другого такого людини поруч точно не зміг би витримати.

Нагадаємо, Кончіта Вурст померла: останні фотографії зірки Євробачення сколихнули мережу.

Як повідомляв Знай.uа глузування закінчилися: Бузова побила рекорд iTunes.

Знай.uа писав, Мішель Андраде - співоча пташка болівійсько-українського походження.