Учасниця популярного українського талант-шоу з Білорусі після свого вильоту поділилася враженнями про проект і його лаштунки, поспілкувавшись з виданням Politeka.

24-річна білоруска Поліна Полонейчик, яку багато хто вважав фавориткою шоу, покинула проект після третього ефіру. Вона не отримала достатню підтримку глядачів та за рішенням суддів залишила шоу.

Сама ж дівчина вважає рішення суддів правильним і зазначила, що не вважає, що вона ідеально підходить для такого проекту.

«Я не вважаю себе менш гідною перемоги, ніж інші учасники. Але я не ставила собі надзавдання перемогти за будь яку ціну. Мені було цікаво спробувати себе в трьох ефірах. Це здорово! Я намагалася посміхатися, вживатися в нові образи, гарно піднімати руки, рухати тілом. Але врешті-решт зрозуміла, що це не моє! Я не вмію, та й не хочу цього робити. Так, я навчилася інакше триматися на сцені, але, на жаль, мені цей навик в подальшому не сильно стане в нагоді», — розповіла виконавиця.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тим не менш, Поліна зазначила, що проект її змінив, допоміг їй розкритися по-новому. Для себе ж вона зазначила, що в шоу все по-справжньому.

Вона зазначила, що проект допоміг їй у чому розкрити себе по-новому.

«Ніхто не змушує нас змінювати самому собі. І люди тут працюють справжні і добрі. А доброти взагалі в житті повинно бути більше», — зізналася учасниця шоу.

Також Поліна Полонейчик зазначила, що встигла пережити в шоу складні моменти, коли хотілося все кинути і поїхати додому.

При цьому вона також не стала заперечувати, що під час шоу у неї були і складні періоди.

«Бувало, що все складалося чудово і хотілося залишитися тут подовше. Я ні про що не шкодую, тому що на проекті залишилося багато людей, для яких продовжувати участь в «Х-факторі» набагато важливіше, ніж для мене», — резюмувала співачка.

Нагадаємо, Софія Ротару: успіх і нещастя вічно молодої української співачки

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Монатік показав, як запалив у Парижі: модно і еротично

Також "Знай.uа" писав, що Никитюк зняла стрес після "Танців з зірками": 17000 за одну ніч