Одна з найпопулярніших моделей світу не дає своїм шанувальникам занудьгувати гарячим знімків у відвертій білизні або купальних костюмах від власного бренду.

Так, днями Емілі поділилася знімком, на якому позує в крихітному бікіні, ледь прикривав її інтимні місця. Дуже відверто! Американська модель Емілі Ратаковски приміряла білий роздільний купальник. Фото модель розмістила в Instagram.

На новій фотографії Емілі Ратаковски сексуально позує на лежаку, застеленому матрацом і рушником, в білому купальному костюмі від свого бренду Inamorata Swim. У неї стоїть великий Кришталевий келих, від якого утворилася гарна тінь біля ніг моделі. Вона примхливо прикриває обличчя руками, таким чином, ховаючись від сонця. Білий крихітний бюстгальтер і тонкі бікіні неймовірно підходили до бронзового загару Емілі.

"Мрії вихідного дня", – вона підписала знімок.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивлячись на фото моделі, створюється враження, що купальники - її улюблений вид одягу. Її колекція налічує моделі найрізноманітніших кольорів і форм, деякі з яких розбурхують шанувальників.

Нещодавно модель заявила, що носить бікіні в знак протесту.

Емілі Ратаковски має польські, англійські, німецькі, єврейські та ірландські корені.

У 14 років вона підписала контракт з модельним агентством Ford Models. Працювала з брендами одягу Forever 21 і Nordstrom, отримала популярність в модельному бізнесі після роботи з фотографом Тоні Дюраном.

Нагадаємо, Емілі Ратаковски, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Так, в цей раз дівчина показала спокусливий знімок в трусиках-бікіні і білій майці, крізь яку проглядає груди без бюстгальтера.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Емілі Ратаковски показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина полежала в піні і поговорила з душу, як по телефону.

Також "Знай.uа" писав, Емілі Ратаковски позувала для мексиканського видання культового глянцю Vogue. Так, образ дівчини вийшов досить зухвалим, з нафарбованим, шкіряними нарядами і дуже пухнастою шубою.