Вчора у столичному палаці "Україна" співак Сергій Бабкін представив своїм шанувальникам свій новий альбом "Музасфера".

Послухати нове і насолодитися композиціями, які вже стали хітами, прийшли сотні шанувальників, зібравши повний зал.

Особливо радісно публіка зустріла давно улюблені нею композиції: "Де б я", "Хто далі йде", "Привіт, Бог" та інші. Глядачі підспівували разом зі своїм кумиром.

Виконання Сергієм Бабкіним своїх пісень щирий і душевний створило в залі по-справжньому домашню і затишну атмосферу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Слід зазначити, щоперед глядачами Бабкін з'явився в синьому з білим з квітковим принтом атласному халаті і штанях і традиційно босоніж.

Костюм для артиста підготувала дизайнер і стиліст Леся Патока.

"Це ми хотіли показати глядачеві і оточити його невимушеною атмосферою, щоб він відчув себе вдома, в гостях у Сергія. Так ми намагалися передати близькість Сергія до своїх глядачів, показати, що він відкритий і приймає їх як у себе вдома", - розповіла про свій задум образу дизайнер Леся Патока.

Також у подібному піжамному вбранні були й музиканти з команди Бабкіна. Їх костюми доповнювали стрічки з цитатами з треків з альбому "Музасфера" Бабкіна.

Вдячна публіка довго аплодувала виконавцю за отримані емоції, за душевність і професіоналізм.

" Хочу подякувати кожному, хто прийшов, хто присвятив цьому свій час, кому небайдужа інша, справжня українська музика!" – зазначив після концерту Сергій.

Нагадаємо, Бабкін показав кадри з молодості: справжній Цой

Відомий український співак, автор пісень, учасник групи "5’nizza" Сергій Бабкін часто радує фанатів в Instagram душевними знімками. Нещодавно знаменитість показав кадр з юності. Так, позував артист в образі Віктора Цоя, зізнавшись, що друзі часто просили його скопіювати культового виконавця.

Як раніше повідомляв "Знай.іа" На горі, в горах або в болоті: Бабкін показав, чому українці виживуть навіть у великий потоп

ТакожЗнай.іа" писав, що "Танці з зірками": Бабкін, Гайтана і Кароль зійдуться на паркеті